onsdag den 25. maj 2011

Rødspætte, nye danske kartofler og tomat- og mozzarellasalat

Så er Anders kommet hjem fra kursus i København, så aftenen skal nydes med god mad og fodbold (AaB - Sønderjyske)



Kartofler
Kartoflerne er skyllet og kogt i ca. 10 min. Derefter er de vendt i smør og persille.

Rødspætte
Rødspætterne er gjort rene og er blevet krydret og derefter lagt i et ildfast fad med en smule vand. Der lægges stanniol over fadet og de skal have 30 min. i ovnen ved 180 grader. Således vil rødspætterne bliver dampet i ovnen.

PB Chokolade: To kugler med chili og to kugler med lakrids og trøffel
Anders havde været forbi PB Chokolade i København og havde en smule chokolade med hjem. Fire stykker for 42 kr.!!! Vi synes det var lidt dyrt og vil til hver en tid foretrække chokolade fra Aalborg Chokoladen eller Summerbird.